Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دادگستری استان زنجان با اشاره به اینکه خدمات الکترونیک قضایی در استان زنجان رو به افزایش است گفت: استفاده از ابلاغ الکترونیکی به شفاف‌سازی فعالیت‌های قضایی کمک می‌کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، مهدی خسروی امشب در جلسه شورای قضایی استان زنجان اظهار داشت: ابلاغ پل ارتباطی بین دستگاه قضایی با مخاطبان خود است و استفاده از سامانه‌های الکترونیکی ضمن تسهیل فرآیندهای پیچیده گذشته به شفاف‌سازی فعالیت‌ها نیز کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ارائه خدمات الکترونیک را گامی مهم در راستای فعالیت‌های دستگاه قضایی عنوان کرد و افزود: درصدی از نارضایتی مردم به ابلاغ‌های دستی مربوط می‌شود که برای این منظور سامانه ثبت نام الکترونیکی باعنوان "ثنا" راه‌اندازی شده و ابلاغ‌ها به روش الکترونیکی نیز در دستور کار قرار گرفته است.

معاون آمار و اطلاعات دادگستری زنجان با اشاره به ماده 11 آیین نامه نحوه استفاده از سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی ابراز کرد: به موجب این ماده اشخاص ذی سمت و مرتبط از قبیل متهم، خوانده، وثیقه‌گذار، کفیل، شاهد و داور موظفند نسبت به ثبت نام در سامانه ثنا و دریافت حساب کاربری اقدام کنند و واحدهای قضایی قبل از هرگونه اقدام قضایی باید ایشان را برای ثبت نام به دفاتر خدمات قضایی دلالت کنند و در صورت فوریت راسا نسبت به ثبت نام آنان اقدام کنند.

وی به روند رو به رشد ابلاغ‌های الکترونیک در استان زنجان اشاره کرد و گفت: در پایان مرداد ماه ابلاغ‌های الکترونیکی آمار پایینی داشت اما پس از آن چند برابر شده است.

خسروی با اشاره به اینکه آمار ابلاغ الکترونیکی در خدابنده از 17 درصد به 29 درصد رسیده است بیان کرد: این مورد در استان زنجان در آذر ماه 36 درصد گزارش شده است.

وی تعداد پرونده‌های قضایی تشکیل شده در استان زنجان در سال گذشته را 140 هزار فقره برشمرد و افزود: برای این پرونده ها 840 هزار برگ ابلاغیه و احضاریه صادر شده و هزینه‌های زیادی را تحمیل کرده است.

معاون آمار و اطلاعات دادگستری استان زنجان به مزایای استفاده از سامانه‌های الکترونیکی اشاره کرد و گفت: سال گذشته با استفاده از روش ابلاغ‌های الکترونیکی 40 میلیارد تومان در هزینه‌های قوه قضاییه صرفه‌جویی شده است.

انتهای پیام/

R41375/P1377/S6,59/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۲۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران

تین نیوز

اتحادیه بین المللی حمل و نقل جاده ای که با نام اختصاری TIR شناخته می شود و مقر آن هم اینک در ژنو سوئیس است ، نقش قابل ملاحظه ای در تسریع و تسهیل ترانزیت و حمل و نقل جاده ای بر عهده دارد و ایران هم اکنون به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی خود در منطقه ، یکی از نخستین امضاکنندگان این پیمان بین المللی و پیشتاز استفاده و گسترش این امکان در میان کشورهای منطقه شناخته می شود .

به گزارش تین نیوز به نقل از پرتال حمل و نقل ، کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر با حضور مربیان اعزامی کمیسیون اقتصادی اروپایی سازمان ملل متحد در تهران برگزار و جزئیات این سامانه تیر تشریح شد .

در این کارگاه تخصصی که با حضور همزمان کارشناسان فناوری اطلاعات و کارشناسان فنی و امور گمرکی گمرکات کشور برگزار شده است ، سامانه تیر الکترونیک توسط مربیان اعزامی از کمیسیون اقتصادی اروپایی سازمان ملل متحد UNECE تشریح شد .

بنابراین گزارش در این کارگاه آموزشی فاطمه اعتماد مقدم مدیر کل دفتر آموزش ، تحقیقات و ظرفیت سازی گمرک ، با اشاره به توانایی های ترانزیتی ایران ، اظهار امیدواری کرد برگزاری این کارگاه در مسیر دستیابی به اهداف بین المللی ترانزیتی گمرک ایران حداکثر اثرگذاری را ایفا کند .

در این کارگاه رضا راستی مدیر کل دفتر ترانزیت گمرک نیز کارنه تیر را زبان مشترک گمرکات در دنیا معرفی کرد که سبب تسهیل تجارت است . گمرک ایران نخستین کشور در منطقه و پیشگام بهره برداری از سامانه تیر الکترونیک بوده است که با کشور ترکیه استفاده از این سامانه را کلید زده است .

وی افزود : گمرک ایران بیشترین سهم استفاده از تیر داشته است و اکنون مترصد بهره برداری گسترده از تیر الکترونیک می باشد .

این گزارش می افزاید : اتحادیه بین المللی حمل و نقل جاده ای که با نام اختصاری TIR شناخته می شود و مقر آن هم اینک در ژنو سوئیس است ، نقش قابل ملاحظه ای در تسریع و تسهیل ترانزیت و حمل و نقل جاده ای بر عهده دارد و ایران هم اکنون به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی خود در منطقه ، یکی از نخستین امضاکنندگان این پیمان بین المللی و پیشتاز استفاده و گسترش این امکان در میان کشورهای منطقه شناخته می شود .

این گزارش می افزاید : سیستم e_TIR (تیر الکترونیک) بر مبنای دریافت اطلاعات پیاده سازی شده و این امکان را در اختیار کشورهای عضو قرار می دهد تا از طریق تبادل اطلاعات مربوط به کالاهای تجاری و ترانزیتی فرایند امور گمرکی و نظارتی خود را تسهیل و تسریع کنند .

شایان ذکر است ، این دوره فنی و تخصصی از امروز در مرکز آموزشی و فرهنگی گمرک ایران در تهران آغاز و به مدت ۳ روز ادامه دارد .

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • برگزاری انتخابات الکترونیک در ۸ حوزه انتخابیه به روایت وزیر کشور
  • ارائه خدمات جهادی موجب افزایش رضایتمندی مردم می‌شود
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • مراکز خدمات رسان تفریحی کارگران افزایش می‌یابد
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • سرعت پیشرفت صنعت با حوزه سرمایه‌گذاری متناسب نیست
  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی